donderdag 7 december 2023

Roldeurkasten: Ruimtebesparende Kasten voor Kantoren

Op zoek naar een praktische opslagoplossing voor je kantoor? Overweeg dan onze roldeurkasten voor kantoor bij Kantoor4all. We bieden een uitgebreide collectie in diverse maten en kleuren, allemaal tegen aantrekkelijke kortingen. Deze kasten, voorzien van handige legborden, zijn beschikbaar in verschillende afmetingen. Ontdek meer over deze efficiƫnte opbergoplossingen.

roldeurkasten voor kantoor


Voordelen van Roldeurkasten

Roldeurkasten zijn ideaal voor ruimtebewuste kantoren. Hun unieke ontwerp met soepel rollende deuren die in de zijkanten van de kast verdwijnen, bespaart ruimte en voorkomt het ongemak van uitstekende deuren. Dit maakt ze perfect voor kleinere kantoren of plaatsing achter een bureau. Verkrijgbaar in verschillende kleuren, zijn ze zowel praktisch als stijlvol.


Ons Assortiment


Standaard Roldeurkasten

De meest gebruikte archiefkast in kantoren, deze stalen kasten met kunststof roldeuren zijn uitgerust met een handig ophangsysteem voor legborden. Ideaal voor A4 hangmappen, deze kasten kunnen worden aangepast met een uittrekframe voor extra opberggemak.


Verschillende Maten Beschikbaar

Onze dossierkasten zijn er in verschillende hoogtes en breedtes, waardoor je elke ruimte optimaal kunt benutten. Alle kasten worden standaard gemonteerd geleverd, met opties voor levering en installatie op locatie.


Grote Bestellingen

Voor het inrichten van grotere kantoren of projecten, bieden we maatwerk offertes aan voor meerdere roldeurkasten. Neem contact met ons op voor meer informatie.


Meer dan Roldeurkasten

Naast roldeurkasten heeft Kantoor4all een breed assortiment aan archiefkasten. Bekijk onze volledige collectie voor meer opbergoplossingen.

roldeurkasten
Aanbieding Roldeurkast 195-120-45 cm
Rating:
0%
  • - afmeting H195 x B120 x D45 cm
  • - antraciet, grijs, zwart, aluminium, wit
  • - voorzien van 4 legborden
€ 428,00
Vanaf € 384,00
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen




Waarom Kiezen voor Kantoor4all?

Het grootste assortiment van de Benelux.
Altijd een specialist beschikbaar voor advies.


Hulp Nodig?

Ons team is bereikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:30. Voor direct antwoord bel +31 (0) 76 541 90 66, of stuur ons een e-mail voor een antwoord binnen 1 werkdag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.